fredag, februar 08, 2008

Sommerhus

Lige om lidt henter vi Sabrina i børnehaven og så kører vi i sommerhuset - en helt uge uden internet - så vi ses!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Claus
Sjovt at læse i din blog. Jeg stødte på den, da jeg googlede efter fakta om Dalian, fordi jeg er ved at renskrive en rejsedagbog fra en 14 dages tur til Kina i januar. Jeg var blandt andet på 10 dages privat besøg i Dalian hos en kinesisk veninde og hendes familie.

I løbet af mine 10 dage i Dalian mødte jeg ikke andre med blå øjne og leverpostejfarvet hår, men nu kan jeg se, at der alligevel var en – og endda en fra Aabenraa, hvor jeg også bor. Pudsigt.

Jeg vil vende tilbage og kigge mere i din blog senere. Nu vil jeg se at få mine egne oplevelser skrevet ned.

Hej fra Inger

Regitze sagde ...

sommerhuset, som du har sådan savnet. huskede du din whisky.

Claus sagde ...

Hej Inger.
Det er da sjovt at endnu en Offenrå'er har været forbi i Dalian. Og du må have været meget uheldig ikke at falde over en udlænding - der er faktisk en hel del derude. Og ja - det er tit en god ide at skrive det hele ned - det er fgaktisk meget man pludselig kan huske som man glemte - og det er dejligt at have bag efter.

Claus sagde ...

Regitze
Ja - det sommerhus var bare for dejligt - næste weekend går turen derop igen (plan A). enormt hyggeligt - især da hele familien var med - mine forældre og mine to niecer - så selv om jeg ikke var hjemme i dagtimerne man-tors betyd det ikke noget - Sabrina næsten ikke engang bemærkede at jeg kom hjem om aftenen - hun hyggede sig alt for meget med hendes 2 kusiner.

Og whiskeyen - den gad jeg ikke slæbe på fra Kina - så den er undevejs med vores flyttegods - og kommer først i marts (når jeg er taget ud på de 7 verdenshave) - men der var masser af øl og så havde jeg en flake af en ganske udmærket anden whiskey stående deroppe - den nød jeg i stedet - sammen med for meget kage og andet - næsten hver aften gik jeg til køjs med halsbrand