søndag, februar 03, 2008

Og det blev jul igen

Noget af det bedste i verden er jul og vi er heldige - vi fejrede jul igen i går - uha, hvor var det dejligt - dejlig and (opskriften har jeg fundet hos Valdemarsro) - mums - den var god - ris a la mande, mandelgave, gaver, irish coffee (istedet for gløgg). Sabrina var bare så glad og hun spiste rigtigt meget and, hun var heldig og fik mandelen (uden snyd oven i købet - rent og skær held) og fik dejlige gaver. Hun havde sit nye princesse tøj på hele aftenen - vi fik noget billigt fastelavnstøj til hende - ikke at hun skal til fastelav - men hun elsker at danse og klæde sig ud. Anden fik min Mor billigt efter jul (72 kr), så det var ikke engang oven ud dyrt. Gaverne er dem vi skulle have haft til jul (24. dec), men vi blev enige om at vente til vi kom hjem til DK og så nyde julen igen - god ide! Så - god jul til alle her fra MonkeyClaus - og til dem der er i Kina: Glædelig Kinesisk Nytår!


Julebordet blev dækket

Den lækre and spist - den skal vi have snart igen - gå evt over på Valdemarsro og få opskriften

Sabrina med hendes mandelgave og en chokolade julemand

Sabrina og hendes gave bunke

Mit resultat - julepynt (god måde at bygge et lager op på) og Harry Potter - den skal med mig ud og sejle på de 7 verdenshave

6 kommentarer:

Kim sagde ...

Glædelig jul i Danmark! Skal I så også fejre nytår i næste uge, eller er det efterladt i Kina?

Claus sagde ...

Der bliver holdt et meget stille kinesisk nytår - jeg er slet ikke hjemme - så det er kun hvad konen gør og så hvad hun ringer hjem. alt vores nytårs pynt er på vej fra Kina til Danmark og kommer først i marts/april. Jeg skal til Svendborg på Brandskole (røgdykker kursus og brandleder) - ude på de 7 verdenshave kan vi jo ikke bare ringe 112 - der må vi selv klare ærterne og mine certifikater var udløbet.

Anonym sagde ...

Glædelig jul igen ;-)
Det er godt at høre, at anden faldt i jeres smag.

Claus sagde ...

Det er os der takker - meget delikat og måske vi skal prøve den på grillen næste gang - det ser lækkert ud ovre hos dig. Og så er det også lugten - den lugter godt nok godt den and.

Anonym sagde ...

Øv, dine billeder virker ikke:( hvorfor skal Sabrina ikke fastelavne? - er der ikke noget i hendes nye børnehave?

Claus sagde ...

Jeg ser billederne fint både hjemme og her i Svendborg. Og der var fastelavn i hendes børnehave i fredags - den dag hun egentligt skulle starte. Men det ville vi ikke byde hende. Alle børn og voksne udklædte og løbende rundt og støjende - det ville have været en svær start er jeg bange for - alle var enige om at det SKULLE HUN IKKE udsættes for. Så ingen fastelavn til hende - hun kender det lidt fra Kina - da fejrede vi Hallowen - men nu må hun vente til næste år. Det overlever hun nok.