torsdag, marts 06, 2008

Det gik rigtigt godt

Sabrina klarede sig godt til hendes sprogtest i går - rigtigt godt. De var godt tilfredse og hun blev rost. Faktisk kunne hun mange ting som man som 3-årige ikke er forventet at kunne, blandt andet at kunne farverne og så oven i købet deres nuancer (mørke- og lyse-). De synes også at det er utroligt så hurtigt hun har indordnet sig og deltager i børnehave livet. Det var dejligt at høre.

Grunden til at hun kan farverne så godt er jo at hun altid har elsket at male og så har hun gået til "art-class" hver uge i Kina - der er der jo blevet leget meget med farver og kan man farven på engelsk (det var noget amerikansk) kan man den også på dansk - jeg har altid brugt de danske ord med hende.
En af de lidt sjovere ting er at vi af en eller anden grund altid har brugt "car" om biler og det hedder det altså stadigt - det har jeg aldrig kunnet lave om på - jeg bruger det også selv.
Endnu et billede af den opvaskende Sabrina

4 kommentarer:

Susan sagde ...

Flot flot flot. Hun er jo ikke saa gammel, saa det er rigtig flot at hun kan skille sprogene saa flot ad.

Her bliver alle boern der kommer fra hjem hvor der tales et andet sprog end engelsk, testet naar de kommer i skole, og lige her hos os, faar de ekstra undervisning hvis de ikke er paa det niveau man mener er flydende paa det klassetrin. Det er dejligt at hoere at noget lignende ogsaa sker hos jer.

Claus sagde ...

Det er faktisk så godt hun er til at skille sprogene ad og hun klarer sig rigtigt godt på dansk. Indtil nu nu har hende kinesiske været bedre end hendes danske, men jeg tror at det snart vender - det går ufatteligt hurtigt nu.

Susan sagde ...

Ja, naar du kommer hjem igen taler hun synnejysk :-)

Claus sagde ...

ach ja - det gåe olderæe detua' å synnejysk - manne oe æ blen lokael olderæe