torsdag, marts 06, 2008

8 timer

Øv - det ser ud til at jeg skal afsted allerede på lørdag og til Bilbao i spanien i stedet - ikke at det gør noget - blot er der et problem - jeg skal flyve ud af Sønderborg 7.45 om morgenen og fra København 15.30 - dvs at jeg kommer til at tilbringe 8 (otte) timer i Københavns Lufthavn - føj hvor jeg ikke glæder mig. Og så en tur til Paris (Charles de Gaule), hvor jeg så til gengæld kun har 50 minutter - det skal nok gå galt.

4 kommentarer:

Kim sagde ...

Nej, det er bestemt ikke sjovt at vente længe i en lufthavn, men når det nu skal være så er der lufthavne der er langt værre at vente i end CPH.
God rejse til Bilbao og god sø, eller hvad man nu siger.

Susan sagde ...

God tur.
Kan du ikke tage toget til lufthavnen, der gaar jo tog direkte derud, det burde kunne give dig lidt mere tid hjemme og en lidt mere menneskelig ventetid.

Claus sagde ...

Tak for det. Og det passer ikke med toget - kan spare 2 timer, men så skal jeg skifte undervejs og alt bøvlet i Kastrup. Nu kan jeg i ro og mag checke ind i en lille lufthavn og så går det lettere - så Sønderborg det bliver

Anonym sagde ...

Jamen det er da lige før du bare kan hoppe på metroen og stå af ved 3 sidste stop (så vidt jeg husker) - så laver jeg en kop kaffe:) det tager knapt 20 min hver vej - det kan du jo rigeligt nå på de 8 timer