onsdag, juni 18, 2008

Alene hjemme

Vi er alene hjemme - vores Sabrina er taget på koloni med børnehaven. I går morges måtte vi så sige farvel til hende - konen kom for første gang for sent i skole da hun naturligvis også ville sige farvel. Vi er godt nok noget bekymrede - det er første gang hun skal være væk hjemme fra i mere end 20 timer (og så nu i 4 dage og 3 nætter) og at hun skal sove uden forældre eller bedsteforældre. Vi var noget nervøse i aftes og kunne næsten ikke sove - hvis de nu ringede - hvad de aldrig gjorde. Der var mange andre der ringede og hver gang troede vi - men nej. Så det må være gået godt.
Sabrina klar til afgang - blusen er hjemmemalet til lejeligheden


Det bliver svært at lade være med at ringe i dag og spørge hvordan det går - men vi må hellere lade være - nu må vi bare vente til fredag 13.30 hvor de kommer hjem igen.

Og som man siger - når katten er ude fester musene - så vi har det hele bare for selv nu. I aftes turde vi ikke en gang drikke mere end en øl - hvad nu hvis hun skulle hentes. Men i aften - så skal vi ud og spise en hyggelig middag for 2. Og det er da også lidt lettere at hygge sig i ægtesengen når barnet er ude (Sabrina sover jo hos os - når jeg sejler er det meget hyggeligere / tryggere for dem på den måde). Så som sagt: Når katten er ude fester musene. Og jeg ved at vi ikke er de eneste - der var andre forældre der havde samme opfattelse - måske sidste chance i mange år før vi kan være alene i så mange dage.

Vi var ellers noget bekymrede for pædagog konflikten - men heldigvis blev den afblæst - og kolonien blev reddet!

Ingen kommentarer: