fredag, september 19, 2008

Hvor uheldig kan man være

Min kære Mor havde jo fødselsdag i foråret - blev 60. Og min søster og jeg fik en god ide - hun skulle have en god weekend i gave - en weekend der efterhånden udviklede sig til 5 dage i Prag - så det fik hun (sammen med vor Far).

Så nu langt om længe er det snart så vidt - vi havde på forhånd allerede aftalt med vores Mors chef at hun kunne få fri - vi var dog lidt langsomme til at bestille - kunne ikke beslutte os for hotellet og det endte op med at de skulle afsted en uge senere - i uge 39 - først var det vores mening at det skulle være uge 38 (denne uge). Så vidt så godt - alt var OK - alt bekræftet - valutaen hentet og så ser vi TV-avisen: "Øster Lindet Rejser er gået konkurs" - ups - var det ikke hos Europas (et datterselskab af ØLR) at vi købte rejsen - jo - ganske rigtigt.

Så rejsen til Prag er aflyst - de skal ikke afsted - så den gave blev ikke til noget. Nu må de bruge pengene til at købe en ny og sikkert dyrere rejse i foråret til Prag - hvor uheldig kan man være.

De kunne selvfølgelig have være endnu uheldigere og have været afsted i denne uge som vi først havde planlagt det - så kunne de have endt op med at være strandet i Prag.

Ingen kommentarer: